Recension: Strategic Dividend Investor – Daniel Peris

När jag började så trodde jag aldrig att jag skulle orka igenom Strategic Dividend Investor av Daniel Peris. Jag hade redan läst ett flertal böcker under sommaren där jag gillat alla skarpt. Den här boken hade ett helt annat språk och ett helt annat flyt vilket gav en ganska rejäl kontrast mot det jag tidigare… Continue reading Recension: Strategic Dividend Investor – Daniel Peris

Sponsrat/gratis courtage – Genialisk idé?

Jag vet inte vart jag hörde om det här med gratis courtage först, kanske var det på börspodden, kanske var det någon amerikansk blogg eller någon annanstans. Oavsett vart det var så är det ett intressant koncept som kanske bör utforskas lite närmre. Det är ganska många som önskar om att nätmäklarna och bankerna ska… Continue reading Sponsrat/gratis courtage – Genialisk idé?

Vart tar skattekronorna vägen?

Den sista tiden innan ett val så är det vanligt att politiska tankar fyller hjärnan, för mig speciellt tankar om skatt. På twitter idag så såg jag en video länkas som jag faktiskt inte sett tidigare. Det var Martin Borgs dokumentärfilm som han spelade in inför valet 2006. Själva tanken med filmen är precis som den fd.… Continue reading Vart tar skattekronorna vägen?

Published
Categorized as politik