Starta inte eget!

Jag ska vara ärlig, att säga upp sig och bli egenföretagare är ingen lek. Att tacka nej till trygghet och fast lön i utbyte mot total osäkerhet, inga garanterade inkomster och inget pensionsavtal, det kräver lite psyke. Visste jag vad jag gav mig in på? Inte en chans, jag var lite naiv. Men jag tror… Continue reading Starta inte eget!

3 måsteböcker till semestern!

Semestern närmar sig och vissa av er har säkert redan hunnit checka ut för sommaren. Som relativt nybliven egenföretagare är semester tyvärr ett ord jag får lägga på hyllan för ett tag, istället drar jag bara ner tempot en smula men fortsätter att leverera och producera. Många böcker ligger på min att-läsa-lista inför sommaren, men… Continue reading 3 måsteböcker till semestern!

FinWire + Olle = Sant

Efter att ha samarbetat ihop en tid så har nu jag och FinWire kommit fram till att konkretisera våra diskussioner och slå våra påsar ihop. Vi har tillsammans sett stora möjligheter för nya tjänster på marknaden inom digital finansmedia som inte riktigt kunnat passa in under FinWires nyhetsbyrå-paraply. För att kunna hålla verksamheterna renodlade och… Continue reading FinWire + Olle = Sant

Köp det rätta, köp Cloetta ?

Idag var jag i Kista hos Cloetta och träffade deras IR-chef, Jacob Broberg. Godisbolaget Cloetta behöver nog ingen närmre introduktion, sedan bolaget startades i Köpenhamn 1862 så har varumärkeskännedomen växt sig till en av de absolut starkaste i Sverige. Om man inte känner till produkter som Kexchoklad, Ahlgrens bilar, Polly, Plopp och Läkerol, ja då har… Continue reading Köp det rätta, köp Cloetta ?