QuickCool Sitdown

Nytt samarbetsavtal och 2 nya bolag !

När man når en milstolpe i sitt bolag så känns det verkligen bra hela vägen in i själen. Jag lägger ner extremt mycket tid i det jag gör och därför är det extra kul när folk uppskattar det jag gör!

Inom Finwire Media så för vi löpande dialoger med olika aktörer om att nå ut med våra produktioner till investerare. Vi anser att våra produktioner skapar stora värden för flera aktörer. Genom att finnas där investerarna är så kan vi skapa värde både för investerarna som vill hitta bolag, och för bolag som vill hitta investerare. Därför är det förstås skönt när utvecklingen går framåt. Idag kan vi till exempel gå ut med att vi fått till en integration till Shareville vilket gör att våra produktioner kommer att synas hos Sharevilles drygt 70 000 användare.

Samtidigt som vi fortsätter att utöka vår distribution så har vi fortsatt att producera filmer. Förra veckan träffade vi ehandelsbolaget Sleepo som säljer möbler och heminredning på nätet. Den här veckan har vi träffat både Toleranzia och QuickCool. Dessa 3 bolag har alla 3 en plan att noteras på Aktietorget innan årsskiftet och rent personligen tror jag att dessa kan bli 3 av de bättre.

Vi vill jättegärna ha feedback på vad som är bra och dåligt med de olika formaten vi använder oss av. Vad vill ni se mer av? Vad vill ni se mindre av? Berätta så utvecklar vi koncepten tillsammans!

Sleepo

Sleepo startades 2011 med en vision om att sälja möbler och heminredning på nätet. Hittills har man tagit stora investeringar i infrastruktur så som IT-system och efter mycket arbete med sina logistikprocesser så är man nu redo att skala upp verksamheten, och det är därför man vill notera sig. Detta tror jag kommer bli en populär IPO, framförallt eftersom det är väldigt ont om ehandelsbolag att investera i. Sista året har noteringsvågen varit full av biotech och medtech vilket talar för Sleepo. Det ska bli spännande att se hur framtiden för Sleepo ser ut!

Toleranzia

Toleranzia träffade vi tidigare i höstas och gjorde ett Hemma Hos-besök. I måndags var dom hos Aktietorget och presenterade sin verksamhet vilket vi fångade på film. Toleranzia utvecklar ett vaccin mot autoimmuna sjukdomar. Man har fått orphan drug-status både i USA och EU mot Myastenia Gravis som är bolagets fokus. Orphan drug-status ger en rad fördelar för bolag som utvecklar läkemedel vilket vi får lära oss mer om i presentationen!

QuickCool

QuickCool utvecklar ett system för nedkylning av kroppen via näshålan, så kallad intranasal kylning. Det som jag tycker är spännande med QuickCool är att bolaget är en direkt konkurrent till BrainCool som är upp över 350 % sedan noteringen förra året. Jag tror att QuickCool kan få mycket intresse genom detta vilket talar för en intressant IPO.

Själv investerar jag inte i noteringar på Aktietorget på grund av en policy hos oss på Finwire.TV. Hade jag gjort det så hade jag tittat närmre på dessa!

Titta gärna på klippen och ge mig feedback. Det bästa som finns är när tittare har synpunkter som gör att vi kan utveckla oss och göra bättre klipp. Vi gör ju detta för att investerare ska få bra bilder av bolagen och deras verksamheter, så säg till!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply