Mål med bloggen!

Idag har jag kommit överens med mig själv om ett övergripande mål för den här bloggen i besöksstatistik.

Målet är att för varje dag som jag lägger upp ett inlägg, inte ha mindre än 100 sidvisningar. Jag tänker enbart hålla koll i besök, inte unika besökare. Det får bli ett mer avancerat mål senare fram i bloggkarriären. De sista dagarna så har besöksantalet varit enormt mycket högre än tidigare så att sätta ett mål över 500 sidvisningar känns knappast realistiskt i dagsläget. Kanske blir det ett mål 2014 ifall bloggen och motivationen överlever?

Trafiken ska främst drivas in genom att jag ska hålla mig aktiv på olika internetforum, främst på Flashback och Kolozzeum. Jag ska även aktivt följa andra bloggar och föra diskussioner (i kommentarerna) som är utvecklande för mig och mitt tänkande. Detta är självklart någonting som jag gärna gör ändå utan bloggen i åtanke.

Bloggen ska hållas attraktiv för läsare främst genom att:

  • Vara enkel och lättläst.
  • Vara frekvent uppdaterad.
  • Det ska vara lätt att följa min portfölj och min portföljutveckling.
  • Ha enkla och tydliga portföljregler som är lätta att följa och svåra att bryta.
  • Presentera mina tankar om det som händer på börsen och i den relaterade omvärlden.
  • Förklara kända koncept och utvärdera olika uttalade taktiker.

Vad tror ni om målet? Är det realistiskt? Hade ni hellre sett ett annat mål? Eller andra medel?

2 comments

Leave a Reply