Idag, en bra dag.

Idag har det varit en bra dag. Africa Oil släpper goda nyheter, Bilia fortsätter att ticka uppåt och Traveas har en bra handel runt 1,30 SEK.

Som jag skrev tidigare idag så rapporterade Africa Oil om bra flöden i Twiga South-brunnen vilket fick kursen att till slut stänga på 52,25 SEK, +5,13%. Bilia följer samma mönster som den gjort hela veckan och börjar med att gå ner strax under -1% för att sedan hämta upp sig och stänga på +1,25%. Kursen är nu alltså 121,50 SEK. Dessutom handlas Traveas ganska stadigt ca 30% ovanför min inköpskurs nu, imorn släpps rapporten och spänningen är stor, dagens stängning på 1,38, +39,39%. För första gången så har omsättningen på dessa nivåer varit tillräckligt hög för att jag ska kunna göra mig av med mitt innehav, vilket får ses som väldigt bra. Jag har sagt att om kursen går över 2 kr så kommer jag halvera mitt innehav. Jag har tänkt lite på detta och måste nog revidera det här utlåtandet till att jag säljer av en tredjedel av mitt innehav ifall detta sker. Om det sker så kanske imorgon är en bra dag?

Allt detta är ytterst positivt och ger en högst välkommen ökning i min portfölj, men det är förstås inte en vinst förrän det är sålt!

Nu är bilreparationen äntligen ett avslutat kapitel. Nu står den på uppfarten och blänker med nybytt motor! Totalt gick allt som allt på ganska exakt 30000 NOK vilket får räknas som godkänt då jag hade förväntat mig 5-10 till. Då är det väl bara dags att göra sig av med den innan någonting nytt går sönder! Det känns iallafall jävligt skönt att ha det här betalat och klart så att man kan fokusera sin ekonomi mot någonting roligare och positivare!

Sist men inte minst så har jag uppdaterat portföljen idag. Vi får hoppas att uppgången i Traveas håller i sig så att portföljen fortsätter vara hyfsat aktuell! Portföljen hittar ni HÄR.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply