Köpt tillbaka Nokia.

Trots min lilla “paus” så gjorde jag idag en comeback i Nokia. Kursen har varit neråt en längre tid och nu tyckte jag det var läge att kliva in igen. 23,46 blev kursen och Nokia utgör nu 11% av min portfölj. Egentligen borde jag ha köpt in mig billigare igår, men då var jag inte helt säker på att aktien skulle sluta sjunka. Nu känner jag mig ändå hyfsat bekväm inför den närmsta tiden.

Jag gillar lanseringen av de billigare telefonerna skarpt och tror verkligen att detta är rätt väg att gå för framtiden. Billigare smartphones kommer hjälpa till att bygga smartphoneintresse på de “fattigare” marknaderna, där Nokia redan är ett enormt starkt varumärke.

Mitt uttåg i Januari från Nokia på 24,10 har ni alltså lett till att jag kommer in 64 öre billigare, eller knappt 3 procent. Det har alltså inte varit någon jätteaffär för min del, men tiden utanför Nokia har fått mig att inse att det här är en aktie som jag vill äga de närmsta månaderna!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply