Nysatsning på träning!

Nej, nu är det verkligen dags att dra igång träningen på allvar. De sista månaderna har det blivit alldeles för mycket tid framför datorn och börsen och allt för lite tid på gymmet. Eller så kanske det inte är, jag har minsann varit på gymmet men jag kanske inte har presterat och gjort allting så bra som jag kunde ha gjort det, så därför tänker jag nu ta nya tag.

Det blir absolut inget FitnessFighten-2013 eller nån värdelös satsning på magrutor till sommaren. Jag har inga stora mål, jag bara älskar att träna, desto hårdare, desto roligare. Problemet för min del är ofta att en liten tillfälliga svacka i resultat ofta leder till antingen ett längre brist på motivation. Detta leder ofta till uppehåll eller en längre tid med medioker träning. Ni vet, man släpar sig till gymmet och känner sig tvingad, man lyfter halva sin kroppsvikt i bänkpress 5 gånger och sen längtar man bara hem.

Träningen är så jäkla viktig för mig, utan träning så slutar mitt huvud att fungera. När jag väl tränar så mår jag så himla mycket bättre, jag är mycket mer skärp och fokuserad, samtidigt som det är en fröjd att äta. Aptiten är på plats och livet leker. När jag inte tränar så är det precis tvärtom, jag får svårt att sova, och när jag väl somnat så har jag väldigt svårt att vakna. Ingen mat smakar bra och jag kan knappt fokusera på någonting.

Många är vi som satsar på plånboken och satsar hårt på att få ett rikt liv i framtiden, men vad ska jag med alla pengar till om jag inte har en hälsosam kropp att använda pengarna med? Så nu är det därför dags för en liten nysatsning på träningen. Det tycker jag att ni också ska göra, speciellt ni som inte tränar i vanliga fall.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply