Sålt Bilia!

Nu har Bilia gjort sitt i portföljen för stunden. Börsen är orolig för stunden och jag är rädd att Bilia tar ett rejält skutt neråt. Kanske börsen kan få rekylera lite nu och ge lite bättre köplägen.

Pengarna jag fick ut ur Bilia har jag delvis lagt på hög samt delvis köpt mer i Traveas för. Jag kom in på en bra kurs om 1,14 idag vilket jag själv är väldigt nöjd över. För närvarande är jag extremt belåten med min andel i Traveas och nu är det dags att sitta lugnt, glömma bort aktien och låta kapitalet jobba. Jag är säker på att Traveas kommer ge mig ett bra 2013, kanske inte den här månaden, men säkerligen innan nyår!

Dessutom sålde jag ut Granit Småbolag idag och minskade lite i Spiltan Investmentbolag. Anledningen är orolig börs, och detta är fonder som rör sig väääldigt mycket upp och ner med börsen. Därför tycker jag det är dags att lugna ner sig, minska insatsen och känna av marknaden en stund. Så nu tar jag ett par lugna dagar, håller mig lite i bakgrunden, pillar lite på forumet, läser lite böcker och bara har det bra. Jag ursäktar redan nu för att jag i framtiden inte kommer att skriva lika frekvent, men plötsligt händer det! Jag följer fortfarande allt som händer, bara att jag inte agerar så mycket.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply