Trött på besöksrekord?

Ja, det här med besöksrekord börjar bli en aning tjatigt och det här inlägget är inte menat som skryt av något slag, absolut inte! Jag är väldigt ödmjuk inför det här med bloggandet, jag tycker inte att det jag skriver är något speciellt, det borde väl vem som helst klara av egentligen. Det som skiljer mig från er är kanske enbart inspirationen till att skriva. Jag tycker att det är väldigt utvecklande att skriva och min kunskapskurva har pekat spikrakt uppåt sedan jag började blogga, och inte är den i närheten av att stanna nu heller.

Hursomhelst, i förrgår skrev jag ett sammanfattande inlägg om situationen i Africa Oil där jag bland annat skrev om Robur’s köp på 376 miljoner SEK i aktien. Det visade sig att det var någon som uppskattade den sammanfattningen och tyckte det var en bra idé att länka till inlägget på Dagens Industri’s chat/forum, Börssnack! Igår morse när jag vaknade så hade jag över 1000 läsare före lunch, och varenda timme från midnatt till midnatt så var det trafik på bloggen!

Det är intressant att se vilken effekt en enda läsare kan ha på trafiken hit, och jag är väldigt tacksam att den snälla personen valde att länka. Det gjorde verkligen min dag, eller hela min helg snarare!

När dagen tagit slut hade vi landat på 2315 (!!!) page views. Det är 1479 fler än det tidigare besöksrekordet, som faktiskt sattes dagen innan. Den trafik som jag tidigare hade på en dag, fick jag igår på en timme.

Återigen tusen tack, det här ska jag fira! Det kommer ta tid att slå det här rekordet ;).

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply