20000 pageviews!

Idag firar jag 20000 sidvisningar på Snaljapen.se! Trafiken kommer och går i stötar och nu i helgen har det återigen varit stort intresse för bloggen. Det är delvis inlägget om Allenex, mitt besked att jag flyttar hem samt uppdateringen kring Magic Formula-projektet som lockat till sig läsare.

Dessutom har nu den hyggliga Spartacus lagt till mig i sin blogglista vilket ger mig en del trafik som jag tidigare inte hade. Ur ett rent marknadsföringsperspektiv så är det här det bästa som kan hända. Att rikta in sig på en målgrupp där det är troligt att läsarna sprider materialet vidare. Nu hoppas jag förstås att fler igenkända bloggare uppskattar min blogg och väljer att lägga till mig på deras listor vilket i sin tur skulle betyda mer trafik, men vi får se, det är upp till mig att visa kvalitet!

Gräsänka som jag är i helgen passar jag på att fira med en flaska Hereford (rödvin) och lite chili con carne. Det har blivit lite av en vana att alltid laga det när sambon är borta. Dessutom tänker jag ömt smeka mina instrument och kanske spela ett par trudilutter.

Här är min MusicMan Stingray från -92.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply