Framtiden.

Precis som bloggaliaset ägamintid så är jag i en process med att byta jobb. För hans del så verkar det dock vara en oväntad öppning medan det för min del är ett väldigt aktivt beslut att skaffa mig ett nytt arbete. Som jag skrev i Torsdags så har jag varit i Stockholm och sett mig om efter framtida karriärsmöjligheter och det blev 2 extremt hektiska dagar med enormt många intryck att ta in men allt som allt är jag väldigt nöjd med resan.

Flera intressanta möjligheter har jag hittat och förhoppningsvis kan jag återkomma inom relativt kort tid och presentera vad det är jag ska arbeta med i framtiden. Ingenting finns på papper men jag har en bra känsla, vilket min pessimistiska personlighet sällan har i såna här lägen. Om man ser på världen negativt så kommer allting fram som en positiv överraskning! Om man däremot tror att allt ska gå bra hela tiden så kan man bara bli besviken. Sikta högt men ha låga förväntningar, det är lite av min inställning det.

Möjligheten som jag kikar på känns som gjuten för mig och det är precis vad jag har letat efter. Förhoppningsvis kan vi komma överens så att min personliga utveckling kan få ta ny fart i en, för mig, ny värld.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply