Norgeäventyret lider mot sitt slut!

Ja, som titeln säger så börjar det här äventyret lida mot sitt slut. Kontraktet på lägenheten är nu officiellt uppsagt, jobben är uppsagda och hemflytten börjar krypa sig närmre. Exakt vilket datum är inte helt satt ännu men någon gång under Maj månad så är det dags. 2 år och 5 månader kommer det att ha blivit totalt för min del när vi väl flyttar. Det har varit 2 enormt lärorika år stora utgifter och marginellt större inkomster ;).

Nu bär det av mot ett framtida liv i min sambos hemstad Stockholm. Min hemvist har jag i Eskilstuna, men att bosätta sig där är inte riktigt på tapeten. Dels för att min sambo är extremt hemkär till Stockholm, men även för att det inte finns några jobb i Eskilstuna inom de branscher som vi vill arbeta. Jag tänkte satsa vidare på en karriär inom affärssystemet SAP och min sambo är inne på inköps-spåret, och dessa jobb finns nästan enbart i större städer, Eskilstuna är inte en av dom. Jag har några krokar ligger ute och lite dialoger igång så vi får se vart det bär. Men om någon är intresserad av att anställa en Snåljåp till något SAP SD/MM jobb så är det bara att höra av sig! 😉

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply