Nytt jobb klart!

Nu har jag fått, reviderat och signerat mitt nya anställningskontrakt och jag måste säga att det känns jäkligt bra! Har längtat efter en ny utmaning och det är grymt skönt att det äntligen är i hamn.

Jag kommer att börja anställningen senast den 1:a Juni och jag kommer att arbeta som SAP SCM-konsult hos en “mindre” Stockholmsbaserad konsultbyrå med strax över 100 anställda. Alltså konsult inom affärssystemet SAP med inriktning mot Supply Chain Management-processer. Mer specifikt vad jag kommer göra kommer såklart att variera från uppdrag till uppdrag, men det är högt ställda förväntningar på mig vilket är någonting som jag ser mycket fram emot att få leva upp till, och såklart överträffa. Och någonting jag ser fram emot extra mycket är att få en prestationsbaserad ersättning där det är mycket upp till mig själv hur mycket jag kommer att få i plånboken i slutet på månaden. Jag, likt alla andra, är driven av incitament och tror att den här formen av ekonomiskt incitament kommer vara till bra stöd bakom min professionella utveckling.

Det som är extra kul är att det var just ett lite mindre företag som jag helst ville jobba på och jag tror verkligen att den här utmaningen kommer att passa mig som handen i handsken. Mycket frihet under ansvar och arbete i tighta team tror jag är ett framgångsrecept för en brant utvecklingskurva. Själva starten kommer att bli någon gång under Maj månad lite beroende på vår praktiska situation på det privata planet i och med flytt osv, men senast 1:a Juni så ska jag vara fullt operationell. Men vi siktar på tidigt i Maj!

Ikväll går jag och min sambo ut och firar veckans bravader med lite restaurang och senare underhållning signerad Louis C.K på Oslo Spektrum!

Mvh,
Snåljåpen

2 comments

Leave a Reply