Bilen såld!

Nu är bilhistorien äntligen avslutad och den har lämnat min ägo! Det blev en förlusthistoria av rang men det känns ändå väldigt skönt att äntligen ha det bakom sig. Nu kan vi äntligen blicka framåt och tänka på framtiden. Den nya bilen ligger ca 15 prisklasser lägre ner så här KAN det inte ens bli en så stor förlust, om något går sönder så kapitalt så blir det fanemej skroten istället!

Nu ska jag fira och sörja med lite tacos och en Coke Vanilla! Hoppas BMWns nya ägare tar lika bra hand om henne som jag har gjort! Sen kommer hela helgen ägnas åt att packa ner vårt bohag i kartonger eftersom vi endast har ett fåtal dagar kvar i lägenheten då vi kommer vara borta nästan en vecka nu.

Dessutom har det blivit bokat en resa till Venedig i höst, där har varken jag eller min sambo varit så det är någonting vi ser mycket fram emot.

Mvh,
En lite rikare Snåljåpen

Leave a Reply