Flytt ut, flytt in!

Nu har vi flyttat större delen av våra kläder till Stockholm, vilket får mig att anse att jag egentligen har flyttat in, men inte ännu flyttat ut. Möblemanget står fortfarande kvar så flytthistorian är ännu inte avslutad, men min nuvarande hemstad känns alltså som Stockholm… Jag måste få smaka på det en stund och senare få avgöra vad jag tycker om det egentligen, men än så länge är jag positiv.

Imorn ska jag på räd och utforska något av stadens femtioelva SATS-gym. Mitt nya jobb har någon typ av samarbete med SATS som gör att jag får träna rätt förmånligt, vilket annars sällan är fallet hos dom. Ser enormt fram emot att kunna variera mig och träna på nytt gym när jag känner för det istället för att vara låst till ett och samma ställe, det är en av de mest positiva sakerna med flytten till Stockholm.

Än så länge så är det halvexotiskt att åka tunnelbana och handla på söndagar, men vi får väl se hur länge den sensationen håller i sig…

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply