Imorgon: nytt jobb!

Japp, imorgon är det alltså dags, imorgon är den första dagen på mitt nya jobb. Första dagen i min nya stad, i mitt nya liv? Från och med nu så är jag officiellt inflyttad Stockholmare, någonting som jag aldrig trodde att jag skulle bli. Det är svårt att hitta ord som rättvist beskriver hur mycket jag ser fram emot det här.

I fredags gick det slutigiltiga flyttlasset från Oslo och nu har vi alltså ingenting kvar i Norge, vi är officiellt hemflyttade. Nu är jag däremot i min hemstad Eskilstuna och ska strax sätta mig på tåget upp mot Stockholm. Tiden ska jag spendera med att filosofera över hur mitt sparande kommer påverkas och förändras nu i mitt nya liv. Både inkomster och utgifter förändras och det kan därför vara aktuellt att göra en ny budget och en ny sparplan. Jag får återkomma lite senare med hur stor del av min inkomst som planeras gå till sparande, det är någonting jag själv ser mycket fram emot att få mer insikt i!

Hoppas ni haft bra helger, det har iallafall jag haft!

Mvh,
Snåljåp

4 comments

  1. Grattis! Stockholm är en härlig stad. Stockholmarna kan vara lite jobbiga ibland bara 😉

    1. Tack och jotack! Stockholmare tar dessutom rätt illa upp om man förklarar för dom att dom är just Stockholmare. Bristande självinsikt är väl ordet jag söker :).

Leave a Reply