Man måste ju ha semester också.

Nu med nytt jobb och allt så hade vi inte riktigt planerat att anordna någon strukturerad semester i år. Vi hade väl tänkt att kanske få någon vecka samt att få några dagar här och där ute på landet. Nu är det så att jag har hittat ett ytterst trevligt konsultuppdrag där jag blir friställd i hela Juli månad vilket innebär att åtminstone jag kan ta en rejäl semester. På min sambos jobb är sommaren lite lugnare och det är sällan problem att få semester i Juli vilket gjorde att vi började kika lite på resor.

Idag bestämde vi oss, det blir Turkiet och Antalya den 2:a till 10:e Juli, en perfekt start på semestern. Det blir en klassisk charter till ett, för mig, nytt ställe men i en region där vi känner till vädret. Har aldrig varit i Turkiet alls faktiskt så förutom att få sol och avkoppling så ska det bli intressant att få se den Turkiska kulturen på plats. Och jag är ett stort fan av Turkisk mat vilket gör det här till något speciellt för mig. Visst, charter är charter och vi kommer garanterat springa i alla turistfällorna, men jag kan väl iallafall få tro att jag upplever Turkisk kultur?

Här är hotellet. Häng med vettja ;).
http://www.ving.se/turkiet/antalya/hotel-su

Mvh,
Snåljåpen

1 comment

Leave a Reply