Sliten efter min första dag.

Efter första dagens intryck från jobbet ser jag framför mig att jag inte kommer hålla samma aktivitet på bloggen längre. Förhoppningsvis kommer det finnas tid att skriva av sina tankar, men varje dag bör man knappast räkna med.

Första dagen har varit grymt spännande, säkert 50 ansikten att lära sig namn på, minst sagt en liten utmaning. Men det känns ändå som att jag har kommit helt rätt, ett företag som lyser av entrepenörsanda och drivna människor, absolut inga soffpotatisar. Jag tror att det här är precis vad min karriär och min personliga utveckling behöver just nu. Det ska bli enormt lärorikt att arbeta med mer seniora personer som jag har mycket att lära ifrån. Det handlar som sagt om att omge sig av kompetens, och just nu känns det verkligen som om jag är omgiven av just det!

Nu är klockan 21.30 och jag tänker stänga av hjärnan för idag. Jobb till 20.00 sin första dag får ändå räknas som godkänt :). Imorn väntar nya utmaningar och även lite kvällsarbete. Det kommer nog att bli en hel del kvällsarbete framöver då man kommer sitta hos kund hela dagarna, vill man göra någonting utöver det så är det kväll och helg som gäller!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply