“Idag ska jag slå mitt personliga rekord, i att göra så lite som det går!”

Allt är förstås inte dåligt idag även om Q2 levererade en besvikelse. Idag står solen på en klarblå himmel, termometern visar 22 grader, termometern i poolen visar 27 grader och semestern har precis börjat. Just ja, och så fyller jag år idag vilket innebär grillmat, tårta och annat som hör dagen till. Jag har precis käkat frukost och öppnat lite välförtjänade paket som i år gav mig en glad överraskning, i vanlig ordning alltså. Tydligen ska jag få testa på att flyga enmotorigt flygplan med en instruktör, i ett riktigt flygplan! Förvisso ett övningsplan med dubbelkommando, men det flyger ju likförbannat ändå! Det värsta är dock att jag måste vänta 3 veckor innan jag får göra det, och låt mig säga att det kliar redan i fingrarna! Om jag slutar blogga tvärt efter 3:e veckan i juli så kan ni väl ägna en tanke åt mig eftersom jag förmodligen flygit ihjäl mig själv.

Nu är det dags att ta fram den blekfeta överkroppen från sin vinterdvala och lägga sig en sväng i solen. På tisdag bär det av till Turkiet, och jag tänker fan inte vara både blekast och fetast i år igen!

Mvh,
Snåljåpen

4 comments

Leave a Reply