Livet är gött

Just nu kunde livet ha varit mycket sämre. Solen steker hela dagarna, jag får äta hur mycket kebab jag vill och internet finns bara i lobbyn vilket får mig att koppla ur fullständigt! Maten är faktiskt helt precis i min smak och jag kunde inte ha haft det bättre. Idag har jag legat vid poolen och kört Intelligent Investor på ljudbok. Denna varvas med den lite mer lättlästa, men minst lika intressanta, Are you smart enough to work at Google? Jag varvar alltså nöje med nöje, eller nytta med nytta, eller hur man nu vill se det. Den sistnämnda kan jag verkligen rekommendera. En bok som går igenom hur rekrytering och urvalsprocesser utvecklats de sista 50 åren samt även hur Google har bidragit till den utvecklingen. Google är extrema i sina urval, men leder det till att ma filtrerar bort för mycket? Läs boken :)!

Vad läser ni nu på semestern?

Mvh,
Snåljåpen

4 comments

  1. Själv läser jag “Vår ekonomi” av Klas Eklund. Bra bok om allmän samhällsekonomi. Man kan ju trots allt inte bara läsa “aktieböcker” utan man måste ha en bredare förståelse för ekonomin omkring oss. 🙂

    1. Åh, en av de bättre böcker jag läst. Nu var det dock ett par år sen så det är väl dags att daska av dem igen. Men först intelligent Investor, sen har jag med mig Security analysis också, semestern är inte slut än ;).

      Mvh,
      Snåljåpen

  2. “Science addict. Anti-religious debater. Internet superhero. Neglected musical genius. Filthy philantrophic occasional investor. Quote-machine extraordinaire.” Haha, klockren presentation!

Leave a Reply