Semesterns sista dag

Semesterns sista dag lider mot sitt slut och det är med visst vemod jag ser fram emot morgondagen. Missförstå mig rätt, jag har mycket spännande saker framför mig i jobbet nu på hösten, men jag trivs ändå väldigt bra med att ha just semester. Nästa semester blir i slutet på september, och då är det bara 2 dagar som jag kommer undan. Det här är faktiskt första året som jag verkligen inte känner mig helt nöjd med min semester, det är första gången jag önskar att den vore längre. Alla andra år har jag bara haft någon vecka här och där och det har kliat i fingrarna varje dag. Nu är situationen helt annorlunda, vad kan det tänkas bero på? Jag vet faktiskt inte, men det ska bli skönt att få fortsätta sin konsultkarriär och fortsätta dra in friska pesetas till sparandet.

Trots att den kunde varit längre så är jag nöjd med min semester. Jag har hunnit med en vecka i Turkiet, ett par dagar i Eskilstuna, ett par dagar i Växjö, ett par dagar ute på landet och hör och häpna, även ett par dagar i hemmet med att göra absolut ingenting. Glöm inte att jag också hunnit med att ratta ett flygplan för första gången. Lägg där på att jag fått mycket tid till att skriva på bloggen, jobba på min bok och även läsa andras böcker, så inser man fort att jag har fått allt jag velat ha den här sommaren. Glöm inte att jag även hunnit med att följa ett fotbolls-EM också, grymt! Att få se finalen 5 minuters cykeltur hemifrån tillsammans med 41 000 andra åskådare är ganska mäktigt, även om nivån på matchen inte var den högsta i turneringen.

Har era semestrar varit snälla mot er? Eller ni kanske inte har haft semester än? Imorgon är det iallafall dags att komma tillbaka till verkligheten, ta tag i träningen och fokusera mer på arbetet. Vi får hoppas att bloggen inte blir allt för lidande.

Mvh,
Snåljåpen

2 comments

  1. Jag tycker man måste minst 3 veckor sammanhängande semester för att hinna slappna av och koppla bort jobbet helt (om man nu vill det). Jag har tidigare år också tagit en vecka här och där men det är inte samma sak som att ha det sammanhängande.

Leave a Reply