Inköp: Betsson

Jag håller på och omstrukturerar mitt kapital en smula som ett led i att minska risken/potentialen mot den Norska kronan, men mer om det i ett kommande inlägg. I och med det så har jag lyckats frigöra ett par korvören till aktier som jag idag har petat in i Betsson. Som ett brev på posten (eller i den elektroniska inboxen) så släppte Avanza ett “affärsförslag” ca 3 minuter efteråt där dom rekommenderar köp av aktien.

“Vi anser att det är fortsatt köpläge i Betsson. Med bland annat den höga direktavkastningen som en hägrande parameter inför våren räknar vi med en fortsatt uppgång i aktien.” 

Hela rekommendationen är egentligen ett utskick från redeye som görs tillsammans med Avanza. Det är kul att det inte bara är jag som gillar Betsson! Utöver mig själv så äger, enligt min statistik, också Aktiedepån, Xperimentinvest och Gustavs aktieblogg andelar i Betsson. Kanske skulle ni också kasta ett öga?
Totalt utgör Betsson nu ca 4,73% av portföljens totala värde.
Mvh,
Snåljåpen

3 comments

    1. I’d say so too. Technicals look good and the valuation is cheap given the growth that Betsson is producing. Right now there’s more than one reason to add the stock to your portfolio.

      Mvh,
      Snåljåpe

  1. Jag sitter också på Betsson. Tog in på 173-ish, kan vara här jag ökar nästa gång. Stabil avkastare med tillväxtpotential! Utgör 5.18% av min portfölj.

Leave a Reply