Snapchat nobbar bud från Facebook!

Snapchat är en app som gör att man kan skicka bilder och filmklipp till varandra via sina smartphones. Själv har jag aldrig använt appen men tycker väl att det låter som väldigt mycket annat. Det som är spännande med Snapchat är att det skickade materialet tas bort efter att mottagaren har läst det och avsändaren kan få välja i hur många sekunder som materialet ska vara tillgängligt för mottagaren. Innovativt, men egentligen ganska värdelöst.

Enligt Wall Street Journal så har Facebook erbjudit Snapchat 3 miljarder dollar för verksamheten, en verksamhet som alltså inte tjänar några pengar. Om det nu är sant och att Snapchat faktiskt tackat nej till budet så vet jag egentligen inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vilket som skulle vara värst, att man tackar nej till ett bud på 3 miljarder dollar, eller det faktum att Facebook kan tänka sig att betala dom pengarna över huvudtaget?

Jag blir löjligt provocerad. Hoppas verkligen att detta bara är lösa rykten.

Mvh,
Snåljåpen

1 comment

  1. De köpte ju instagram för 1 miljard, finns inge inkomst där inte. Du måste tänkte ett steg längre, det är väl inge konstigt med att köpa snapchat?
    De vill ha sin stora del av marknaden samt köpa ut konkurrenter, där Facebook är riktat till den äldre målgruppen medan snapchat till störa del används av barn/ungdomar.

Leave a Reply