Ekonomiprat

Igår var det dags för ännu ett ekonomiprat, och återigen så får jag erkänna att det var ett sjukt lyckat event. Uppslutningen blev totalt 16 personer (om jag inte minns fel) med en kändistät lista. Förutom Snåljåpen himself så hittade man Gustav, Christoffer, ”Lou Mannheim”, Ett Steg Längre, Besser, TryggFramtid, Rullstolsinvesteraren med flera. Sen fanns det ju även såklart aktiva men delvis anonyma kommentatörer och även för första gången i ekonomipratets historia: EN KVINNA!

En väldigt positiv sak var att av dessa 16 så tror jag att det var 7 som var med förra gången, resten var nya ansikten! Nästa gång hoppas jag på liknande uppslutning. Ni kan i alla fall räkna med mig!

Mvh,

Snåljåpen

6 comments

 1. Det var roligt att höra att ni har fått ingång sammankomsten och att det är så bra uppslutning. Skulle själv kommit om man inte bodde 50mil bort. Hur går snacket? Om du ska nämna en sak från kvällen vad skulle det vara?

  Mvh/XO

  1. Ooh, det var väldigt högt och lågt. Kring mig var det mycket snack om filosofi och varför man investerar, inte så mycket specifika aktier. Förra gånge nvar det dock tvärtom, väldigt mycket specifika aktier som vi grottade runt i etc. Du får åka 50 mil, it’s worth it!

   Mvh,
   Snåljåpen

 2. Tack till er som fixade den här träffen! Det var väldigt trevligt och nyttigt att höra andras tankar om aktier.

Leave a Reply