Glest med uppdateringar

Det är tyvärr lite glest med uppdateringar här på bloggen just nu då jag har väldigt mycket annat pågående. Julen närmar sig, jag har intervjuer som stjäl min tid samtidigt som jag har en ny grej på g för publicering på bloggen, men mer om det framöver.

Imorn är det äntligen dags för ekonomiprat på Belgobaren igen, som jag har längtat! Jag hoppas att våra kära gäster har tagit med sig några riktigt smaskiga case att diskutera, risken är väl dock at de flesta stannar hemma och gråter med tanke på de senaste dagarnas utveckling. Det är lätt att vara värdeinvesterar och tänka långsiktigt när börsen går upp, men när den går ner nästan varje dag är det en helt annan sak. Jag hoppas vi ses imorgon!

För övrigt tycker jag att börsen börjar se riktigt trist ut just nu, jag har som tidigare nämnt mycket allokerat i lågriskplaceringar vilket jag inte ångrar en sekund. Jag går snarare i tankarna om att minska min exponering ännu mer, dock vet jag inte vad jag ska sparka ut. Nej, tålamod är min bästa vän just nu, man kanske skulle försöka hålla sig borta från börsen ett par dagar, men det är ju i praktiken omöjligt…

Mvh,
Snåljåpen

2 comments

Leave a Reply