Ny layout

Välkommen till mitt nya tillhåll! Numera kommer bloggen att se ut på det här viset och numera fungera under wordpress istället för blogger. Anledningarna till att jag bytte var flera, men framförallt för att jag vill ha bättre valmöjligheter till design och andra valmöjligheter till hur jag kan bygga min funktionalitet. Sedan tidigare så har jag absolut ingen erfarenhet alls från wordpress vilket gjorde att det här projektet blev ännu mer spännande och utmanande än jag från början kunnat ana. Nu är alltså äntligen sidan uppe och rullar och jag har fortfarande en del småpill kvar att göra.

Tidigare så hade portföljen en egen “sida” där jag gick in och uppdaterade. Detta har jag nu ändrat så att jag kommer att uppdatera min portfölj löpande i bloggen, men om man trycker på “portföljen” i menyn så kommer du automatiskt att få fram alla inlägg relaterade till min portfölj. Alltså kommer man fortfarande enkelt att kunna se hur mina innehav ser ut, men man kommer också att kunna se tillbaka för att se hur portföljen har sett ut tidigare!

Jag hoppas att ni gillar den nya designen, och gör ni inte det så är det numera mycket lättare att ändra!

Mvh,
Snåljåpen

14 comments

  1. Beklagar det, förhoppningsvis är det inte olidligt. Jag håller fortfarande på med en hel del saker i backend så det kanske är lite segare än vad det kommer att vara i framtiden. Om det är olidligt får du gärna säga det!

   Mvh,
   Snåljåpen

  1. Nope, lite googlande här och där och ett par svordomar. Det värsta var att jag gjorde en domänflytt samtidigt, utan den hade det varit enkelt. Jag kan skriva ihop en guide senare ifall du är intresserad. Tänk dock på att jag kör denna blogg via webhotell nu och inte via wordpress.com. Så om du vill göra som mig så kommer det kosta en slant om året.

   Mvh,
   Snåljåpen

 1. Att du bytte från blogger är trevlig men vad fan är detta för jävla design? Är det freewebs ano 2000 jag besöker eller? Detta är big no, tyvärr.

  1. Jag tycker den är fräsch, modern och stilren trots de trevliga färgerna. Minimalt med plotter men ändå trevlig, plus att de funkar mer än väldigt bra på mobila enheter.

   Du får väldigt gärna konkretisera din kritik och berätta vad du ogillar så ska jag göra mitt bästa för att addressera dina önskemål.

   Mvh,
   Snåljåpen

 2. Snygg layout. Kan inte bestämma mig om du gick upp eller ner dig med designen. Det förra var stilrent, detta med. Men det är väl färgerna som skär i mina ögon lite. Turkost och marinblått är väl inte min favorit-kombination.

  Annars ser layouten bra ut både med och utan reklam. Tänk på att det är ganska stort tomrum på vänster sida. Kanske kan göra den lite bredare. Och som sagt jag hade nog bytt ut färgerna.

  Försök få in disquz som kommentarer? Det gillar jag bäst 🙂

  1. Jag har pillat lite med Disqus idag och det verkar ju fungera rätt bra. Det enda jag är orolig för är att det blir jobbigt att underhålla ifall det släpps mycket uppdateringar etc.? Varje extra plugin att vara beroende av är en börda!

   Mvh,
   Snåljåpen

 3. Jag måste faktiskt hålla med en tidigare kommentar om att sidan är alldeles för mycket färger som får en att tro att man är åter i 90 talet. Men sen så skriver du allt för bra så att man kommer iallafall läsa vidare.
  Lite neutralare färger kanske?

  Mvh

 4. Jag kan lugna ner er genom att säga att jag håller på och sätter upp en “utvecklingsmiljö” för bloggen där jag kan pilla och leka med layouter utan att det stör er, så behöver övergångarna inte bli så drastiska och problematiska. Det ska bli lättare att ändra sig ;).

  Mvh,
  Snåljåpen

  1. Det låter bra! Ser fram emot ifall du använder Disqus sen så man kan använda sitt “riktiga” konto. Feber och Swedroid och många andra sidor använder ju detta så man ser ifall man fått en reply 🙂

Leave a Reply