Snåljåpen fyller 1 år idag och har nu nått 200 000 sidvisningar!

Idag var det exakt ett år sedan jag började skriva här på Snaljapen.se, och det har såklart varit en spännande resa. Lämpligt nog så gick antalet sidvisningar också över 200 000-gränsen idag vilket är en trevlig födelsedagspresent. De första 100 000 sidvisningarna tog mig nästan 10 månader att uppnå, de nästa 100 000 tog 2,5 månad… Utväxlingen har varit enorm sista tiden och intresset för bloggen är större än någonsin och intresset för aktier och ekonomi i regel har heller aldrig varit större. Igår på börspoddens julmingel så var det flera som kom fram och hälsade som visste vem jag var, utan att jag hade den minsta aning om vilka personerna var. På något sätt håller jag ändå sakta på att bli B-kändis i bloggosfären, vilket ändå är lite spännande får jag nog lov att erkänna. B-kändisarnas b-kändis: High five!

Nu har mitt intresse överlevt ett år och nu hoppas jag såklart att jag kan hålla motivationen uppe ännu ett år. Jag förväntar mig att många bloggar kommer att lägga ner ifall det börjar blåsa på toppen, när portföljerna går ner så blir det svårare att motivera sig till att skriva. Kanske blir jag en av de få ekonomibloggarna som överlever? Konkurrensen är just nu stenhård på marknaden, men uthållighet lönar sig kanske?

Mvh,
Snåljåpen

13 comments

 1. Grattis! Har följt dig ett tag och kommer givetvis fortsätta följa dig!
  Jag tror att klara man sig första året så blir det nog lättare att fortsätta att skriva. Många som bloggar lägger ner efter några månader.

  Tror du når 500,000 sidvisningar om 1 år!
  Lycka till!

  1. Ja kanske det! Tidigare så har t.ex. över 500 sidvisningar varit en riktigt bra dag. Om jag nu för under 500 sidvisningar en dag så undrar jag om inte internet ligger nere i stora delar av Svealand. Men det viktigaste är såklart att jag själv fortsätter att utvecklas!

   Mvh,
   Snåljåpen

 2. Grattis! Jag har läst din blogg i några månader. En rak fråga bara, tjänar du några pengar på bloggen? Mvh MF

  1. Tack! Ja det gör jag, men knappast någonting att leva på. Får ingen hundring eller två i månaden ungefär. Skulle säkert kunna tjäna mycket mer om jag sålde annonsplatserna utan google, men lite för jobbigt…

   Mvh,
   Snåljåpen

Leave a Reply