Miljonär innan 30 – nyårslöftet!

Precis som ni säkerligen redan läst på flera andra bloggar så har Miljonär innan 30 gått ut och sagt att han lovar att börja blogga igen med minst 6 inlägg per månad, men BARA om han får 2000 unika besökare under dagen idag 1/1-14. Därför tänkte jag här skicka ut en länk så att han kan få några gratisbesök från mina läsare. Jag gillade den extrema stilen han stod för tidigare, och det vore spännande om han kunde plocka upp bloggandet så att vi kan se hur han utvecklats som person sedan han blev miljonär. Just portföljen är jag inte överdrivet intresserad av, men allt det andra. MUMS!

http://miljonar.blogspot.se/2013/12/nyarslofte.html

Mvh,
Snåljåpen

4 comments

  1. Håller helt och hållet med dig! Har inte läst lika länge men måste säga att bloggen för en mycket intressant tillvaro i våran bloggsfär. Även om inte alla tips är nåt som passar mig så är det mycket intressant.

Leave a Reply