Framtiden säkrad!

Idag blev det äntligen spikat, det jag väntat på så länge, nämligen min arbetssituation till hösten. Mitt avtal hos kunden skulle enligt plan löpa ut till semestern vilket isåfall hade inneburit en osäker situation till hösten då jag behövt leta ett nytt uppdrag. Att bli uppdragslös till semestern kan vara ganska psykologiskt jobbigt då osäkerheten inför hösten kan ligga som en våt filt över psyket. Det kanske inte är helt lätt att koppla av om man inte vet vad man ska jobba med när semestern är slut? Nu är ju sanningen den att mitt liv inte står och faller med att jag har ett uppdrag, men onekligen påverkar det.

Som jag tidigare berättat så har vi en rörlig lönemodell som släpar 3 månader efter, alltså den lön jag “tjänar in” nu får jag utbetalt om 3 månader. Nu när mitt avtal är förlängt året ut så innebär det alltså att min rörliga lön är säkrad fram till och med mars 2015, vilket förstås är en enorm lättnad. Detta betyder att den lön jag haft sista månaderna bör kunna bibehållas, eller kanske till och med öka något, vilket då innebär att sparandet iallafall inte ska behöva minska.

Kort sagt så är framtiden säkrad fram till mars, och det kommer definitivt få mig att sova lite djupare på nätterna! Med nyköpt lägenhet och en renovering som står inför dörren så känns det verkligen bra nu! Att jag dessutom ser fram emot att få fortsätta uppdraget gör inte saken sämre ;).

PS. Protectors lilla ryck idag på dryga 4% sitter heller inte fel! Nu ligger jag drygt +80%! Ds.

Mvh,
Snåljåpen

2 thoughts on “Framtiden säkrad!

  1. Juristen

    Sålänge företaget du jobbar för inte är nära en konkurs eller går i konkurs så är dina släpande löner “säkrade” och du kan “sova gott om natten”.

    Reply

Leave a Reply