Äntligen hemma

Nu är jag återigen hemma efter en vecka i solens Grekland. Det verkar dock inte rådit någon solbrist här på hemmaplan heller, så timingen på semesterresan kanske inte var den bästa, men hur lätt är det egentligen att tima rätt ;)? Nu när jag som sagt äntligen är hemma så verkar vädret slå om igen. Bilden nedan är tagen nu på eftermiddagen utanför ICA Maxi i Solna där vi hade tänkt fylla på kylskåpet inför veckan.

Oväder

När jag legat på stranden och konsumerat litteratur så verkar börsen ha fortsatt upp utan att jag tittat på. Trots lite trist resa i Starbucks så har portföljen fått sig en fin knuff av Betsson. Faktiskt är det inte sämre än att hela min del av resan har portföljutvecklingen betalat för under veckan, det är inte illa!

I fredags var det lön och då blev det ytterligare ett par aktier i Vardia Insurance Group, majoriteten av lönen placerades dock på annat håll. Det kommer ett eget inlägg om detta!

Nu ligger jag lite efter med att svara på kommentarer här på bloggen eftersom det är så drygt att skriva meningsfulla svar från iPhone/iPad, så det blir till att göra nu i veckan! Dessutom har jag såklart läst ut ett par böcker som måste recenseras.

Hoppas ni haft en bra vecka, imorn börjar allvaret igen på jobbet! Som tur är så har jag semester igen om 2 veckor, så jag ska nog stå ut ;).

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply