Semester!

Som så många andra så måste också jag ha semester, och nu är det alltså dags för mig att återigen bege mig utomlands för att titta på solen och ta det lugnt. Om 3 timmar lyfter planet och den här gången är det Kreta som ska besökas i en vecka. Kindlen är laddad med över 100 titlar, badbyxorna packade och nu stämplar jag ut. Det är som sagt över 100 titlar nerpackade, men jag har tänkt att jag ska börja på Active Value Investing av Vitaliy N. Katsenelson, en bok som jag länge längtat efter att få läsa. Risken finns att den är för “tung” för att konsumera på stranden, men vi får se, förhoppningsvis kan jag klämma till med en recension när jag kommit hem. Dessutom har jag såklart skrivit ett inlägg eller två som kommer ut under veckan så att det inte blir så tomt här när jag är borta. Vad det blir? Det får ni se ;).

På återseende!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply