Ännu mer semester!

Nu är det återigen dags att ta lite semester. Jag vet inte om jag hunnit förtjäna mer sådan på den korta tid jag varit tillbaka i arbete, men oavsett så är det nu dags att ta ut årets 2 sista semesterveckor. Den här gången är det Amsterdam som ska besökas och planet går redan ikväll. Varken jag eller min sambo har varit i Amsterdam tidigare så det ska bli väldigt spännande! Tyvärr verkar dock inte vädret vara helt optimalt, men det ska inte få förstöra semestern.

amsterdam

Det här är inte riktigt en “konsumera-böcker-på-löpande-band-resa” utan snarare är jag här ute efter att få se en del saker. Så förvänta er inga stora insikter kring börsen när jag kommer hem, men däremot en kanske mer utvilad snåljåp, mer inspirerad än någonsin. Nu tar jag semester från allt, även härifrån. Vi hörs till helgen!

Mvh,
Snåljåpen

3 thoughts on “Ännu mer semester!

  1. Kylig

    Amsterdam är trevligt, har varit där några ggr, har bekannta där. Tips: kolla in AnneFranks hus, Rembrandts museum

    Reply

Leave a Reply