Over and out

sedermeradagen

Nu har tåget rullat från perrongen i Göteborg och siktet är ställt mot Stockholm C. Efter att ha lämnat sängen kl 04.20 imorse så ska det bli skönt att äntligen få komma hem. Jag tillhör inte den där gruppen som kan sova på tåg så det har blivit en lång dag.

För den som inte vet så har jag varit på Sedermeradagen i Göteborg och träffat olika småbolag. Dessa träffar har dokumenterats i videoformat vilket innebär att ni inom ett par dagar kommer kunna ta del av dessa. Även om jag normalt sett inte investerar i unga bolag som ännu ej nått lönsamhet så finns det bland annat ett bolag som jag blev genuint intresserad av. Vilket? Det får ni se inom kort.

Nä, nu zonar jag ut, sätter på senaste avsnittet av Fondpodden och försöker slappna av. Vem vet, har jag tur så vaknar jag i Stockholm strax innan midnatt.

Over and out!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply