sedermera

Videointervju: Andreas Sandgren på Sedermera

Som jag tidigare nämnt så var jag i tisdags i Göteborg och träffade lite olika bolag under Sedermeradagen. För att ni ska få en liten bild av vilka Sedermera är så tog jag två minuter till att träffa deras verksamhetsansvarige, Andreas Sandgren, och fråga vad en fondkommissionär är och gör. Självklart var det inte bara Sedermera själva som jag träffade utan ni kommer att få ta del av mina träffar med en rad småbolag. Vilka jag träffat får ni inte riktigt veta ännu ;).

Jag tyckte det var skitkul att få göra detta och jag hoppas verkligen att jag får fler möjligheter framöver. Såklart var det svårt att få till det eftersom jag aldrig gjort detta tidigare, men med tanke på det så är jag extremt nöjd med resultatet.

Vad tycker ni om framförallt formatet? Tror ni det kan bli intressant att se mig träffa olika bolag för att höra om deras verksamhet och planer framöver? Jag tar tacksamt emot förslag på förbättringar!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply