nyhetsbrev

Födelsedag och nyheter!

Sommarsemestrarna är i full gång trots att vädret på sina håll snarare påminner om rysk vinter. För min del ser hösten fullspäckad ut i och med vårt nya bolag vilket betyder att sommarmånaderna behöver användas för planering och förberedelser. En av förberedelserna som jag sitter med just nu är ett nyhetsbrev som vi kommer skicka med jämna mellanrum under hösten. Där kommer vi dela med oss av djupgående intervjuer, företagsbesök, insights från kapitalmarknadsdagar och en hel del annat smått och gått.

Prenumererar man på nyhetsbrevet så kommer man att få ta del av en del av våra produktioner före andra, samtidigt som alla prenumeranter deltar i utlottningen av ett par läsvärda böcker på området finans!

Subscribe to our mailing list
Uppepå det så är det faktiskt min födelsedag idag, så jag hoppas att få kunna fira med ett EM-guld i Sverige. Jag kommer såklart sitta bänkad framför tvn! Jag tippar 2-2 och Sverige vinner efter förlängning! Vad tror ni?

Mvh,
Snåljåpen

One thought on “Födelsedag och nyheter!

Leave a Reply