Nya utmaningar!

nya utmaningar

Livet trummar på i rasande fart och jag känner inte att jag hinner skriva i den takt som jag önskar, på både gott och ont. Detta beror på fler saker, dels på att min familj vill ha min tid (även om familjen tyvärr får mindre tid än vad familjen förtjänar), dels på ett uppdrag på Avanza som löpande utökas, och dels på en ny grej jag har på g. De som följer mig på twitter kanske såg en hintande tweet från mig häromdagen…

Som ni säkert vet så har jag sedan en tid tillbaka ett eget företag som jag tjänar mitt levebröd igenom. Nu byggs mitt lilla imperium vidare och jag kommer att ägna majoriteten av min arbetstid framöver till att driva detta nystartade bolag som jag startat tillsammans med en annan aktör som syns flitigt överallt. Vad detta innebär mer konkret kommer jag att få återkomma till, men jag kan konstatera att jag kommer att få arbeta med någonting som jag verkligen brinner för och i ett segment där jag vet att jag kan göra skillnad. Ett brett arbete med stor frihet och enormt ansvar. Låter det spännande? Bra! För det är det!

Mvh,
Snåljåpen

6 comments

    1. Tack för det. Magiskt med så mycket frihet, men också tungt att behöva dra sin last på ett helt annat sätt. Ingen som säljer uppdrag åt dig!

      Mvh,
      Snåljåpen

  1. Grattis! Har följt din blogg ett tag och visste inte att du bodde i sumpan, kul! Även jag är nybliven pappa sen ett tag tillbaka. Kanske stöter på varandra på bvc!

Leave a Reply