Intervjuad i UA-podden

uapodden

För en tid sedan så startade Unga Aktiespararna en podcast där syftet verkar vara att inspirera folk till att komma igång med sitt investerande. Gäst i denna veckas podcast är ingen annan än jag själv. Jag tyckte själv att det var sjukt roligt att bli intervjuad, och om det är hälften så intressant att lyssna på som det var att spela in så är det definitivt värt att lägga sin tid på.

Bland annat säger jag att eviga innehav är bland det sämsta man kan tänka sig, jag säger att P/E-talet är värdelöst och borde begravas, jag säger att utdelningsinvesterare förmodligen inte kommer slå index och jag säger att långt ifrån alla borde köpa aktier. Jag säger helt enkelt en hel del som jag kommer få stå mer till svars för.

Jag vill bara redan nu tillägga att jag i all hast blandar ihop intäkt med resultat i min utläggning om P/E-talet och bokföring. Min ursäkt får nog vara att jag hade feber, rejäl förkylning och att intervjun gjordes efter en full arbetsdag. Någon ursäkt måste jag ju ändå ha ;).

Podcasten hittar ni här.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply