Podcasttips!

På vägen hem idag fick jag ett fantastiskt trevligt sms som tipsade om ett avsnitt i en podcastserie där John Huber intervjuas. John Huber, för den som inte vet, driver bloggen basehitinvesting.com, en av de absolut bästa bloggar jag läst.

Det jag gillar med John Huber är att han inte har fastnat i något speciellt fack utan att han plockar friskt över gränserna. Han själv ser sig som en relativt aktiv värdeinvesterare och är absolut inte rädd för att omsätta portföljen. Precis som jag anser han att det är extremt svårt att överprestera index med eviga innehav. Vill man fortsätta att slå index så behöver man snurra aktierna i portföljen.

All-in-all så är det en extremt lyssningsvärd intervju. Jag slås verkligen av hur lika vi är. Tänk om jag också kunde uttrycka mig så pedagogiskt och få allting att låta så enkelt.

Intervjun hittar ni här!

Trevlig lyssning!

Ps. Glöm inte heller kolla intervjun vi spelade in med Follicum förra veckan! Ds.

Mvh,
Snåljåpen

1 comment

Leave a Reply