Våra första klipp är här!

Efter att ha jobbat stenhårt med att hitta kunder och samarbetspartners under sommaren så har vi nu äntligen gått igång med våran produktion. Den här veckan är det 5 bolag på 4 dagar, varav 2 klipp nu alltså är helt klara. Det har varit sjukt kul att lära känna flera olika typer av bolag och flera typer av chefer. Alla har sin inställning, sin syn och sin anledning till att detta är rätt sak att satsa på.

Redan nästa vecka är det dags att träffa nya bolag och leverera nya klipp. Det ska ni förstås inte missa. Stötta gärna oss genom att prenumerera på vår youtubekanal. Den hittar ni på www.finwire.tv.

I skrivande stund har vi en produktionsplan som gör att vi kommer ha minst 50 klipp publicerade innan året är slut. Det kan vi inte klaga över!

PExA

Det första bolaget vi träffade var PExA. PExA har tagit fram en metod för att analysera utandningsluft och för att genom det kunna identifiera olika lungsjukdomar. Hur funkar instrumentet och hur ska man tjäna pengar? Det är frågor jag fick svar på!

Emotra

Ett annat bolag vi träffat är Emotra. Emotra har tagit fram ett sätt att skilja ut personer som är i riskzonen för självmord jämfört med personer som inte är det. Detta var jag förstås extremt nyfiken på hur det funkade och hur man ens kan göra en sådan objektiv bedömning. Hur det funkar och hur testet ser ut, det fick jag veta i Hemma Hos Emotra.

Mvh,
Snåljåpen

One thought on “Våra första klipp är här!

Leave a Reply