Hälsa på Hemma Hos Avanza!

När vi drog igång Finwire Media så hade vi en partner med oss från början, någon som trodde på oss och vår satsning, Avanza. Nu har det blivit dags för även Avanza att få ett eget Hemma Hos-klipp.

Jag tyckte det var riktigt intressant och blev väldigt inspirerad av Martin Tivéus, Avanzas vd. Det märks ganska fort att han brinner för detta och att frågan om rätt värderingar inte bara är floskler.

Jag vet att nästan alla mina läsare är kunder till Avanza så förhoppningsvis kommer detta vara ett väldigt intressant besök att se på. Själv hade jag varit kund flera år men aldrig riktigt fått veta hur det såg ut innanför väggarna. Nu behöver jag inte längre undra, och ingen annan heller :).

En annan sak jag verkligen genuint undrade över var varför man är så extremt aggressiva med sin prispress när man avståndet till konkurrenterna, rent prismässigt, redan är enormt. Det har verkligen varit Avanza och Nordnet, och sedan alla andra 7 mil bakom. Varför är det så bråttom ner till botten? Finns det inte en risk att man dödar sina egna marginaler? Detta och mycket annat hade förstås Martin svar på. Håll till godo!

Intervjun som finns i klippet är ett urklipp ur en längre intervju som vi spelade in på plats. Hela intervjun är 27 minuter lång och här ville jag egentligen inte klippa bort någonting. Därför har vi tagit ut enbart intervjun och släpper den som podcast. Den finns på iTunes och SoundCloud.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply