Dags att ta nästa steg

nya steg

Vi är många som ständigt letar nya sätt att ta våra bloggar och ekonomiintressen till nya nivåer. Det som Ägamintid & Co gjorde med Värdepappret är ett bra exempel på detta, frågan är hur jag ska göra?

Jag ställde mig frågan: vilken blogg har mest trafik? Och framförallt: varför har den det? Då menar jag inte inom ekonomi utan bloggar generellt. Det som lockar absolut mest trafik nu verkar vara 2 kategorier, mode och hälsa. Bland modebloggarna så drivs det trafik med hjälp av exklusiva klädesplagg fotade i bra vinklar, plagg som säljer en dröm om att också få se ut sådär och få leva det där livet. Bland hälsobloggarna så är det ofta bilder på sallader, proteinshakes eller joggingskor. Så här vill man också ha det, trots att bloggarna konsumeras med chipspåsen i hand och colaburken på skrivbordet.

Som den sanna entreprenör jag är så inser jag att det här är en trend som jag förstås borde kapitalisera på, så nu har jag tänkt ge mig in i matchen. Därför så börjar jag idag att beskriva mitt liv i bilder.

Dagens outfit:

2015-04-01 10.25.06

Här är en bild på dagens pappaoutfit. Det sportas en urtvättad tisha från Jack & Jones, förmodligen runt 99 kr eftersom jag knappast handlar dyrare t-shirtar än så. Ett par mörkgrå byxor med fisbruna inslag, från Puma, runt 399 kr. Det toppar vi med ett par klassiska tennissockor från Adidas, 59 kr.

Dagens frukost:

2015-04-01 10.29.17

Här är en bild på dagens lyxfrukost. För oss som alltid är på språng kan det vara svårt att hinna få tid till det här med långfrukost så då får man istället ta till lite mer kreativa metoder. Det här är en klassiker i mitt hem. Vad ni ser är alltså 2 riskakor från ICA Basic och ett glas med C-vitamin från Friggs, tropisk smak.

Imorgon så har jag en långpromenad inplanerad, så då kanske ni får se någonting lite sportigare.

Vi hörs, kjamiz!

 

6 comments

  1. Så du börjar bli förkyld? Tur att du är föräldraledig, att vara sjuk är dyrt annars…

    Btw, det är billigare med en poslinstallrik som diskas i diskmaskin än ett ark hushållspapper.

Leave a Reply