#StartupLife

Att driva företag tar tid, att starta företag tar ännu mer tid. För första gången på ett bra tag har jag börjat sitta och snegla på klockan när jag jobbar men med omvänd inställning. Tidigare har jag längtat efter att klockan ska slå hemgång, men nu sitter jag snarare med en ångest över att hemgången närmar sig och att jag hade tänkt att göra fler saker än jag hunnit med. Missförstå mig rätt, jag vill verkligen komma hem till min familj, det svåra är bara att gå hem när man inte känner att man är klar, för klar känner man sig verkligen aldrig.

Jag tror att jag måste börja mina arbetsdagar tidigare på morgonen för att kunna hinna med allt utan att inkräkta på resten av livets rutiner. Oavsett så är det inte svårt att gå upp på morgonen och energin kommer i överflöd under dagen. Förra veckan lade vi upp en teaser för vårt nya koncept vi kallar för #HemmaHos och som på 7 dagar blivit spelat 3000 gånger på youtube och facebook. Det ger verkligen en kick! Dessutom så har vi en rad affärer på gång där vi ser ut att få skapa riktigt intressant material på en rad olika bolag. Inspelning börjar tämligen omgående och allting kommer att släppas i vår youtubekanal som ni hittar här.

Nu är det dags att skriva ytterligare offerter innan det är dags att gå hem igen. Hårt liv!

Mvh,
Snåljåpen

4 comments

  1. Så är det verkligen, jag brinner verkligen för det jag gör! Som du säger, balansen är viktig, men jag tror det kommer ta ett tag att hitta den. Det är inget som bara sker utan man måste experimentera sig fram till nya rutiner.

   Mvh,
   Snåljåpen

 1. Livsbalans och livspussel, det är först nu när vi själva fått barn som vi på allvar förstår vad livspusslet betyder och hur svårt det kan vara att få ihop det när man har flera intressen och vill så mycket med livet. 🙂

  Gällande HemmaHos-konceptet så tror jag mycket på det! Vi har under sommaren haft en blogginläggsserie där vi visar mer av vårt hem och går igenom rum för rum och filosoferar hur vi löst förvaringen och hur vi skulle vilja lösa den mm. Dessa har fått enormt positiv respons, och jag tror nästan att nyfikenheten kring hur vi har det i hemmet är en större bidragande orsak till inläggens popularitet, snarare än texten. 😉 Senaste inlägget i serien hemma hos Minimalisterna hittas här:
  http://minimalisterna.se/forvaring-i-minimalisternas-kok/

  1. Kikade in er lilla serie och gillar det skarpt. Ger en helt annan touch och en helt annan connection till sina läsare/tittare/besökare. För övrigt gillar jag er bokhylla som är både i färgordning och storleksordning. Riktig OCD-varning, I love it! Keep up the good work :).

   Mvh,
   Snåljåpen

Leave a Reply