HEXPOL ut, Thailand in?

Ja, då var det återigen dags för lite förändringar i portföljen och den här veckan var det HEXPOL som fick gå av banan. HEXPOL har varit en del av min portfölj sedan i Juni och det har varit en av mina absolut bästa investeringar under 2012. Stark och stabil uppgång, och det är nästan med en tår i ögat som jag säljer.
Sista veckorna så tycker jag att aktien har stått och stampat. Jag tycker att aktien har kommit upp till en nivå där den inte längre är så attraktivt värderad. Uppsidan ser jag alltså som begränsad. Detta tillsammans med en marknad som också ser på gränsen till övervärderad ut får mig att ställa mig tveksam till HEXPOL i framtiden.

In i portföljen har jag istället tagit Fidelity Funds – Thailand Fund A Inc USD. Alltså en aktivt förvaltad Thailand-fond. Denna har varit i min portfölj tidigare vid ett flertal tillfällen och nu tycker jag att det återigen är dags.

Uppdatering på portföljsidan kommer snart.

Leave a Reply