Uppdaterad portfölj!

Idag har jag uppdaterat portföljen på sidan. Detta beror på att det har blivit ett nytt år som i sin tur betyder att jag får sätta in mer pengar på mitt BSU-konto. Men det beror också på att jag gjort vissa justeringar i min investeringsportfölj.

Det som jag gjort är att jag har plockat ut Melker Schörling, pengarna därifrån har jag placerat i Traveas och i Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Melker Schörling har stått och stampat en längre tid och jag tycker i dagsläget att de kan vara en aning högt värderade med tanke på värderingen hos bolagen som de äger.

Traveas släpper sitt bokslut den 14:e Februari vilket kan komma att bli årets höjdpunkt. Om dem lyckas vända till positiva siffror så kan vi få ett rally i aktien som heter duga. När nyheten om tillväxten släpptes i Maj förra året så rusade aktien från 50 öre upp till över 3 kr på samma dag. Idag är kursen tillbaka nere på 0,80 kr och jag tror att vi kommer se en rejäl uppvärdering under de närmsta 2 åren. Traveas är ett rejält tillväxtcase och jag hoppas att tillväxten också kan generera ett positivt kassaflöde inom en snar framtid.

Den uppdaterade portföljen hittar ni HÄR.

Mvh,
Snåljåpen.

Leave a Reply