Snåljåpen tar semester!

Imorn bitti är det dags för mig och min sambo att bege oss ut på ännu en resa och den här gången står Italien på schemat, Venedig för att vara specifik. Det betyder att det kommer att bli glest med uppdateringar här de närmsta dagarna eftersom jag kommer att vara fullt upptagen med att dricka rödvin och filosofera över de viktiga frågorna här i livet, nämligen om jag ska äta pizza eller pasta till middag.

Jag har dock inlägg som redan är skrivna som kommer att läggas upp under helgen, men dessa har jag alltså skrivit under kvällen och sätter alltså dessa med en automatisk publicering, inte ska jag skämma bort er med flera inlägg samma kväll ;).

Mvh,
Snåljåpen

2 comments

  1. Hoppas ni får en bra resa!
    Själv spenderade jag hela 45minuter i Venedig i somras under min tågluff 😀

    Mvh G_lund

Leave a Reply