Lästips och en föreläsning!

Jag har åtagit mig att besöka Aktiespararna i Borås och predika lite om den rätta läran, alltså min lära. Outlinen på föreläsningen/presentationen är “mina viktigaste lärdomar hittills”. Att ta fram en föreläsning ger väldigt mycket utrymme för reflektion vilket jag själv tycker är utvecklande. Att gå igenom mina tankar, koka ihop dom till ett koncentrat och sedan presentera, det är väldigt nyttigt även för en själv.

En av mina lärdomar som jag skissade lite på i helgen var den om huruvida man ska hålla fast vid sin strategi eller inte. Som av en händelse så läste jag på tunnelbanan imorse en artikel från Mikael Sydings blogg som handlade om “resoluteness”, eller vad man kanske på svenska skulle kalla för bestämdhet. Det här inlägget sätter fingret helt perfekt på en av de punkter jag tänkt gå igenom, så här kom det inspiration som ett brev på posten. In och läs!

http://mikaelsyding.com/resoluteness/

Vill man gå på min föreläsning i Borås så kan man anmäla sig på denna länk:

http://www.aktiespararna.se/sajt/kontakt/lokalavdelningar/lok/aktiespararna/Boras/Lokala-aktiviteter/olle-snaljopen-qvarnstrom-kommer-till-boras/

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply