Köp Thinking in Bets av Annie Duke

Hösten är varje år en hektisk period för mig, vilket ofta innebär att det blir lite mindre tid till att skriva. Ett annat problem jag får när belastningen blir hög är att jag får allt mindre tid till att läsa, någonting jag tycker är väldigt synd eftersom det är bland det absolut roligaste jag vet. En bok som jag däremot har hunnit med att läsa är Annie Duke’s bok Thinking in Bets. Jag har tipsat om den tidigare i somras men har nu även hunnit med en ny recension på engelska.

Annie Duke är ett f.d. pokerproffs som numera sysselsatt sig som expert inom beslutsfattande, eller “decision strategy” som hon själv kallar det. Även om boken är full av pokerreferenser så är det långt ifrån någon pokerbok, istället är det en bok om hur man kan tillämpa de tankemetoder som är så viktiga i poker på resten av livet.

Jag har skrivit en recension om boken (på engelska) som ni kan hitta här!

Egentligen är det inte boken jag vill tipsa om, utan snarare hemsidan som recensionen publicerades på. Investingbythebooks.com är en grym hemsida för dig som är intresserad av finansböcker där jag, och några andra, från tid till annan publicerar bokrecensioner och andra intressanta lästips. Där recenserar vi de flesta nya intressanta böcker som kommer ut samtidigt som en hel del recensioner av vad vi anser vara klassiker. Så när det är tomt här på bloggen är det bara att hoppa över dit!

Om ni inte orkar läsa recensionen och vill hoppa direkt tillsammanfattningen så kommer här en spoiler: Boken är riktigt bra, köp den (t.ex. här på Adlibris)!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply