Medverkar i Nordnet Live

På fredag 17/4 går Nordnet Live av stapeln. Den som varit med tidigare vet att jag suttit med som Johan Tidestads parhäst i studion vid två tillfällen tidigare. Det är faktiskt bland de roligaste saker jag gjort i mitt arbetsliv, där jag fått vara med och intervjua finansvärldens storheter som Ian Lundin, Jacob Wallenberg, Christer Gardell, Michael Wolf, Ola Rollén, Sven-Olof Johansson och Rune Andersson. Eller varför inte den gången med Björn Ulvaeus.

Den här gången finns inte studion på Waterfront som tidigare, eventet är helt Corona-digitalt. Samtidigt kommer jag inte heller vara permanent medlem i studion utan är istället deltar jag i en panel tillsammans med Johan Andersson från Mellby Gård och Günther Mårder från Företagarna. Förhoppningsvis kanske jag kan få bidra med någon form av insikt från livet hos småföretagare.

Anmäl på länken nedan för att kika!

https://blogg.nordnet.se/nordnet-events/nordnet-live-2020/

Mvh,
Snåljåpen

1 comment

Leave a Reply