Miljonär innan 30 …

Nu på kvällen så är min sambo borta på äventyr och jag är tämligen uttråkad. Så jag passar på att göra lite schnitzel med pommes samt kombinerar det med en streckläsning av Miljonär innan 30-bloggen.
Jag såg häromdagen på Flashback att han börjat skriva igen såhär ett par år efter att han blev miljonär och fick nu fram inspirationen till att läsa hela bloggen på nytt. Rekommenderas starkt.

Jag vet inte om han är något som alla bör ta efter, men ett föredöme i snålt leverne är det iallafall. Och lite inspiration. ALLA kan bli miljonärer. Men kom ihåg, bara för att man är miljonär så är man inte rik. Det är vad du gör med miljonerna som gör dig till rik eller inte :).

Jag tänker också bli miljonär innan 30, och jag är på god väg såhär vid 22 års ålder. Vi får se hur det går! Önska mig lycka till.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply