Dagens köp: KOPPARBERGS !

Yes, idag blev det dags för Kopparbergs att ta klivet in i portföljen igen. Kopparbergs är som jag nämnt tidigare ett bolag som jag gärna vill ha i min portfölj mer långsiktigt, dock är jag osäker på om dessa nivåer är de allra bästa att köpa tungt på. Jag köpte en mindre position på ca 5% av portföljen och hoppas på en fortsatt stark trend. Kopparbergs har gått riktigt, riktigt starkt sista månaden och är plus ca 24%. Jag tror dock inte att det slutar här utan ser gärna en uppgång upp mot 35 SEK, jämför dagens stängning på 30,00.

Dagens lilla besvikelse var Bilia som gick -0,21% på en annars stark börs som stängde på +0,66%. Investmentbolagen har gått bra vilket betyder att min investmentbolagsfond kommer visa plus idag. Granit Småbolag är jag lite mer osäker på men förmodligen svagt upp.

Imorgon kommer pengarna från försäljningen av min Thailandsfond vilket innebär att 8% av min portfölj blir tillgängliga för köp. Öka i Kopparbergs? Vi får se!

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply